تشيكن استربس 🍗
الطريقه 🌠
🌟 اول حاجه هنجيب نص كيلو صدور ونقطعها بالطول متكونش رفيعه ولا تخينه ونحضر بوله نحط فيها كوبايه دقيق و معلقتين كبار نشا وبيضه ومعلقتين كبار زبادي ومعلقه كبيرة كاتشب وملح وفلفل وزعتر وبابريكا وزعتر وتوم بودرة وبصل بودرة وبهارات فراخ و كركم و معلقه خل ونحط لبن لحد ما تعمل عجينه قوامها مش خفيف ومش تقيل ونقلبها كويس ونحط فيها الفراخ أقل مده 4 ساعات 🕔 .. وبعد كدا نحضر طبق غويط نحط فيها كوبايتين دقيق و نص كوبايه نشا ومعلقه كبيرة بيكنج بودر وملح وفلفل وبابريكا وشطه
.. بعد كدا هنطلع الفراخ من التلاجه ونطلع من الخليط دا علي الدقيق من غير ما نضغط نغلفها كويس بالدقيق وعلي زيت سخن غزير اول دقيقتين نار متوسطه وبعد كدا أهدي النار شويه وأرجع أعلي واطلعها علي مناديل 👍 .. بتاخد ع النار كله حوالي 5 دقايق ✋
وبالهنا والشفا 🌹